Ристовски, д-р Александар

Научно - наставно звање Доцент
Институт Деловно Право
Катедра Трудово Право
Предмети на прв циклус студии Трудово Право
Предмети на втор циклус студии Трудово право – применета програма, Меѓународно трудово право, Европско Трудово Право, Социјално осигурување, Социјална политика, Социјална заштита, Флексибилност и сигурност на пазарот на труд , Анти-дискриминациско право, Индустриски односи, Право на безбедност и здравје при работа, Синдикално право
Предмети на трет циклус студии Европско трудово и социјално право, Трудово право и социјално осигурување на РМ, Социјална политика, Пазар на труд
Кабинет бр. 48/3
Приемно време за студентите Пон: 10.00-12.00 и Сре: 10.00-12.00
Телефонски број во кабинет 2 3181 588
Е-mail адреса a.ristovski@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table Plugin

Одлука за последен избор во звање – д-р Александар Ристовски

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux