Руменов, м-р Илија

Научно - наставно звање Вонреден професор
Институт Меѓународно право и меѓународни односи
Катедра Меѓународно приватно право
Предмети на прв циклус студии Меѓународно приватно право
Предмети на втор циклус студии Меѓународно приватно право - применета програм; Судир на законите; Меѓународно приватно право на ЕУ; Признавање и извршување на странски судски одлуки; Меѓународно приватно процесно право; Меѓународно право (политички студии)
Предмети на трет циклус студии /
Кабинет бр. 9
Приемно време за студентите Вторник и Среда од 10:30 часот
Телефонски број во кабинет 3113333
Е-mail адреса rumenov_ilija@hotmail.com; i.rumenov@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table Plugin

Одлука за последен избор во звање – д-р Илија Руменов
Одлука за последен избор во звање – д-р Илија Руменов

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux