Спасевски, д-р Дарко

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Деловно право и економски науки
Катедра Трговско право
Предмети на прв циклус студии Трговско право
Предмети на втор циклус студии Трговско право применета програма, Меѓународно трговско право, Право за меѓународна трговска продажба, Право на електронска трговија, Транспортно и сообраќајно право, Инвестиционо право
Предмети на трет циклус студии Право на електронска трговија
Кабинет бр. 15
Приемно време за студентите Среда и четврток 10 до 12 часот
Телефонски број во кабинет 023151571
Е-mail адреса spasevski_d@yahoo.com
Wordpress Table Plugin Одлука за последен избор во звање – д-р Дарко Спасевски
Одлука за последен избор во звање – д-р Дарко Спасевски

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux