Спасов, д-р Александар

Научно - наставно звање Вонреден професор
Институт Институт за правно политички науки
Катедра Катедра за воведни и теоретски правни науки
Предмети на прв циклус студии Вовед во правото и Филозофија на правото
Предмети на втор циклус студии Нема
Предмети на трет циклус студии Нема
Кабинет бр. 42/3
Приемно време за студентите Понеделник од 11-12 ч., вторник од 14-15 ч. и четврток од 11-12 ч.
Телефонски број во кабинет 02/3117-244 лок. 230
Е-mail адреса a.spasov@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table Plugin Одлука за последен избор во звање – д-р Александар Спасов
Биографија

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux