Стојков, д-р Александар

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Институт за деловно право и економски науки
Катедра Катедра за економски науки
Предмети на прв циклус студии Економика (правни студии); Основи на менаџмент (Односи со јавност)
Предмети на втор циклус студии Деловни финансии (насока: финансово право); Економика на интелектуална сопственост (насока: право на интелектуална сопственост); Менаџмент на човечки ресурси (изборен)
Предмети на трет циклус студии Управување со јавниот долг (студиска програма: правни студии)
Кабинет бр. x
Приемно време за студентите Понеделник и среда - 12-14 часот
Телефонски број во кабинет 023117244
Е-mail адреса a.stojkov@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table PluginОдлука за последен избор во звање – д-р Александар Стојков
Биографија

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux