Tермин за испит по предметот Методологија на научноистражувачка работа

Се известуваат студентите од трет циклус на студии кои избрале предметот  Методологија на научноистражувачка работа (100%) кај проф. д-р Верица Јанеска да го слушаат и полагаат во зимската испитна сесија во учебната 2019/2020 година е полагањето е на 12.2.2020 (среда) со почеток во 17:00 часот на Економскиот институт.

Students from the third cycle of studies who have chosen the subject Methodology of Scientific and Research Work (100%) with prof. Dr. Verica Janeska to listen and take the winter exam session in the school year 2019/2020 is taking place on  Феб. 12,2020 (Wednesday) starting at 17:00 at the Institute of Economics.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux