Трајковска Христовска, д-р Јeлена

Научно - наставно звање Доцент
Институт Институт за правно-политички науки
Катедра Уставно право и политички систем
Предмети на прв циклус студии Уставно право, Политички систем, Конституционализам, Човекови права во Република Македонија
Предмети на втор циклус студии Конституционализмот и чвековите права, Човекови права-применета програма
Предмети на трет циклус студии /
Кабинет бр. 42/2
Приемно време за студентите Понеделник, среда и четврток (12-14)
Телефонски број во кабинет 3181595
Е-mail адреса trajkovskajelena@yahoo.com
Wordpress Table Plugin

Одлука за последен избор во звање – д-р Јелена Трајковска Христовска
Одлука за последен избор во звање – д-р Јелена Трајковска Христовска

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux