VIS MOOT TEAM – отворен повик за студенти на трета година правни студии и втор циклус студии

Тимот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје за меѓународна трговска арбитража, под менторство на проф. д-р Тони Дескоски, објавува отворен повик за прием на нови членови. Приклучете се на тимот кој 11 години учествува на најголемиот натпревар од областа на правото. Пријавете се, добијте можност за стипендии, врвно образование и вработување – бидете дел од успешните во светот на меѓународно арбитражно право. Испратете CV на следниов e-mail: v.dokovski@pf.ukim.edu.mk најдоцна до 30 јуни 2019 година.

Повеќе за натпреварот на следниот линк: https://vismoot.pace.edu/

ОТВОРЕН ПОВИК

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux