Еуролинк осигурување доделува стипендии наменети за студентите од Правен факултет,, Јустинијан Први” – Скопје при УКИМ

Рокот за аплицирање  за ЕУРОЛИНК стипендиите е продолжен до 31.10.2019 година

Соопштение до медиуми –  ПРЕЗЕМЕТЕ ТУКА.

Објава за ФБ –  ПРЕЗЕМЕТЕ ТУКА.

Образец за пријавен лист – ПРЕЗЕМЕТЕ ТУКА.