Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Земање оценки по предметот МПП
             

Земање оценки по предметот МПП

Почитувани колешки и колеги,

оцените по меѓународно приватно право ќе се впишуваат на ден 9.2.2021 година во периодот од  12:00 – 12:30 часот. За подобра организација на впишувањето, секој студент на кој треба да му биде впишана оцената, потребно е да ги пополни податоците и ќе добие повратен mail со точно време за впишување.  Задолжително носете пријави за впишување.
ЛИНК за внесување на податоци:

 https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=5UVxxDnulkSgVq_sCPNWZQ1KaCGwowNNqmWV7Luzl1VUQjhTOUo1Rjg1M1pTVUkwNVU4V01NTjVCNC4u