Известување за впишување оцени кај проф. д-р Христина Рунчева Тасев

Се известуваат студентите дека оцени кај проф. д-р Христина Рунчева Тасев ќе бидат впишани во среда (15 септември) од 13.00 часот. Зборно место пред главниот влез на Правниот факултет.