МЕЃУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО – резултати (20.2.2021 година) и термин за впишување на оцени

Почитувани колешки и колеги,


Во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право, одржан на 20.2.2021 година. 
Впишувањето на оцените и увидот во тестовите ќе се одржи на 1.3.2021 година, во 10:00 часот, на обележано место пред влезот на Правниот факултет. За впишување на оцените, задолжително носете пополнета пријава.