ОГЛАС за платена пракса во Адвокатско друштво ТРПЕНОСКИ

Адвокатско друштво ТРПЕНОСКИ Скопје има потреба од правник за платена пракса  со завршен прв циклус на правни студии – 180 кредити.
Кандидатот/-ката треба да има активно познавање на англиски јазик, возачка дозвола Б категорија како и познавање на компјутерските програми MS OFFICE.  Знаењето на дополнителен светски јазик ќе се смета за предност.Заинтересираните кандидати можат да ја пратат својата биографија, најдоцна до 20 Март 2020 на следната адреса:
info@adt.mk
Знаењето ќе се провери по пат на тестирање.