Проф. д-р Дескоска – Термин за оценки – 4.3.2022

Се известуваат студентите дека на 4.3.2022 година (петок), со почеток во 12:00 часот ќе се спроведе впишување на оценки кај проф. д-р Дескоска. Студентите, кои не ја земале својата оценка истото ќе може да го направат во горенаведениот термин во кабинетот на проф. д-р Дескоска.