РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТИТЕ ПОЛАГАНИ НА 15.02.2019 ГОДИНА КАЈ ДОЦЕНТ Д-Р АЛЕКСАНДАР Љ. СПАСОВ

Впишување на оцени на 19.3.2019 година (вторник) од 16 часот во амф. 7. Усно доодговарање за студентите меѓу 53 и 59 поени на 19.3.2019 година (вторник) од 16 часот во амф 7. Резултати преземи тука