РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТИТЕ ПОЛАГАНИ НА 31.01.2019 ГОДИНА КАЈ ДОЦЕНТ Д-Р АЛЕКСАНДАР Љ. СПАСОВ

Впишување на оцени на 1.3.2019 година (петок) од 13 часот во амф. 7. Усно доодговарање за студентите меѓу 53 и 59 поени на 1.3.2019 година (петок) од 13 часот во амф 7.
Резултатите може да ги преземете ТУКА.