Резултати од испитот МПП – втора декада

Почитувани колешки и колеги,
Во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право кој се одржа на 22.6.2020 година
ТЕРМИНОТ ЗА УВИД ВО ТЕСТОВИТЕ И ВПИШУВАЊЕ НА ОЦЕНИТЕ ЌЕ БИДЕ ДОПОЛНИТЕЛНО ОПРЕДЕЛЕН. Доколку Ви е потребно впишување во индекс заради административни причини, Ве замолувам да ме известите еден ден претходно.
Срдечен поздрав,
Вангел