Резултати од испитот по Вовед во право на ЕУ

Оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ одржан на 15.02. ќе се внесуваат оваа среда (27.02.) во 12 часот во кабинетот на доц. И. Ценевска (спроти „Клуб на оратори“).
Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин. Оценките не мора да се подигаат лично.
Резултатите може да ги симнете ТУКА.