Резултати од испитот по Меѓународно приватно право одржан на 9.7.2021 година

Почитувани колешки и колеги,

во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право одржан на 9.7.2021 година. Впишувањето на оцените и увид во тестовите ќе се одржи на 14.7.2021 година во 9:00 часот, на облежано место, пред влезот на Правниот факултет.