СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршен испит по предметот јавна администрација, за политички студии, студии по новинарство и односи со јавност одржан на 5.6.2019 во 10ч.

Оценки по предметот ќе се земаат во на 10.6.2019 г., од 9 до 10.30 часот во каб. Бр. 13.

Резултати – Преземете ТУКА

Катедра по административно право и јавна администрација.