СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАВЕРУВАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА СЕМЕСТАР ЗА СТУДЕНТИТЕ НА  ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ЗАПИШАНИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

Преземете ТУКА.