СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАВЕРУВАЊЕ НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР И ЗАПИШУВАЊЕ НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

Преземете ТУКА.