Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
СООПШТЕНИЕ ЗА ЗЕМАЊЕ НА ОЦЕНКИ ПО СИТЕ ПРЕДМЕТИ НА ПРВ И НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ КАЈ ПРОФ.Д-Р ВАНЧО УЗУНОВ И ПРОФ.Д-Р БИЉАНА ПЕТРЕВСКА
             

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗЕМАЊЕ НА ОЦЕНКИ ПО СИТЕ ПРЕДМЕТИ НА ПРВ И НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ КАЈ ПРОФ.Д-Р ВАНЧО УЗУНОВ И ПРОФ.Д-Р БИЉАНА ПЕТРЕВСКА

Ги информираме студентите кои ги положија испитите на прв и на втор циклус на студии по предметите кај проф.д-р Ванчо Узунов и проф.д-р Биљана Петревска, дека впишувањето на оценки во индекс и во пријава ќе се одржи на 8.2.2021 (понеделник) во 9 часот во Амфитеатар 4. Потребно e да ги оставите Вашите индекси и пријави во точното време во амф.4., и да не се задржувате во просторијата, туку потоа во 13 часот да дојдете повторно во Амф.4. за да си ги земете Вашите индекси со оценки.                                                                                                                                        Предметните професори