Соопштение за изменет термин за испитот по Вовед во право на ЕУ

“Се известуваат студентите од втора година правни студии дека испитот по Вовед во право на ЕУ закажан за 8.02. се презакажува за 15.02. (петок) во 12 часот во амф.2.”