Соопштение за промена на датумот на полагање на административно право

Ве информирам дека на Распоредот на полагање во јануарска сесија е направена грешка при објавување на датум за полагање на административно право.

Ве молиме да истакнете соопштение во кое ке ги информирате студентите дека испитот по предметот Административно право додипломски правни студии ќе се одржи на 08.02.2019 во 10h во амф.3, а датумот на 15.02.2019 е техничка грешка.