СООПШТЕНИЕ за термини на одржување на годишната конференција за 4ти семстар на трет циклус (докторски студии)

Соопштението може да го преземете ТУКА.
Датум: 26-27.11.2020 година
Начин: електронски на Microsoft Teams платформата
Совет за докторски студии – правни науки