Соопштение

Почитувани студенти,

Се известуваат студентите кои што не го запишале и завериле зимскиот семестар 2019/20 година во предвидените термини, запишувањето и заверката на семестар ќе се изврши од 18ти – 20ти ноември 2019 година со надомест за задоцнет упис.