СООПШТЕНИЕ

Првиот дел од испитот по историја на правото кај Мелина Гризо ќе се одржи на 26.11.2019 (вторник) во 8.15 часот во амф. 2.

Најавената посета на Музјеот на Македонија ќе се одржи на 19.11.2019 (вторник) во 10 часот.