СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите дека впишувањето на оценките во индекс од положените испити по предметите кај професорите д-р Дивна Илиќ Димоски и д-р Бобан Мисоски ќе се спроведе на 07.07.2021 г. со почеток во 11.00 часот. Впишувањето на оценките ќе биде во аулата на факултетот.