СООПШТЕНИЕ

Се информираат студентите кои не земале оценка од испитите по предметите кај проф. д-р Рената Дескоска и проф. д-р Јелена Трајковска-Христовска, дека истите ќе им бидат впишани во индекс на 30.09.2021 (четврток) во 11:30 во амф.7