СООПШТЕНИЕ

Почитувани студенти,
Поради големиот број на пријавени студенти за испитот по Финансово право во дополнителната, октомвриска сесија, испитот ќе се спроведе на 30.9 (четврток) online на Microsoft Teams. Студентите кои регуларно го пријавиле испитот, веќе имаат добиено линк к известување на факултетските маил адреси.
Катедра по Финансово право