СООПШТЕНИЕ

Почитувани колешки и колеги,

Во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право одржан на 2.9.2022 година. 

Увидот во тестовите и впишување на оцените (прва и втора декада) ќе се одржи на 16.9.2022 година, во 12:30 часот, на облежано место пред влезот на Правниот факултет.