Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
СООПШТЕНИЕ
             

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје соопштува дека одбраните за кандидатите во табелата дадена во прилог ќе се одржат во стара сала за ННС во наведените термини.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

28/05/2020

Прилог табела

Датум Час Кандидат Тема
02.06.2020 09 Ивона Чакаревска Органи на стечајна постапка
12 Фросина Павлевска Правно уредување на стечајот и на стечајната постапка и причини за долгото траење на стечајните постапки според македонското право
03.06.2020 09 Андријана Јадровска Европски прописи за режимот на водите
12 Благица Алексова Органи на стечајната постапка и намирување на побарувањата на стечајните доверители според македонското право
04.06.2020 09 Саманда Мазникар „Основање на акционерско друштво“
12 Искра Стојанова Правно уредување на односот помеѓу градежништвото и заштитата на животната средина
12.06.2020 09 Марија Кукоска Животно осигурување и видови животно осигурување
12 Маја Саздова Маркетинг анализа на малите и средните претпријатија
08.06.2020 09 Христијан Ѓорѓевиќ Договор за кредит и правни последици од задоцнето плаќање
12 Мартина Андоновска Акционерско друштво како форма на трговско друштво
09.06.2020 09 Елена Котевска Длабинската анализа како средство за анализирање на потенцијални ризици
12 Ивица Димоски “Електронско банкарство’’
11.06.2020 09 Лара Недељковиќ Структурни карактеристики на невработеноста во македонската економија
12 Данче Мирасчиска Права и обврски од банкарски договор за кредит