ТЕРМИНИ ЗА ОЦЕНКИ КАЈ Н. ГАВРИЛОВИЌ

Се известуваат студентите кои положиле испити кај проф. д-р Ненад Гавриловиќ дека оценки ќе се впишуваат на 09.02.2021, во амф. 7, по распоредот во продолжение. Студентите се должни со себе да носат индекс и уредно пополнета пријава за испит. Личното присуство не е задолжително. Студентите да го почитуваат распоредот во продолжение, како и да носат лична заштитна опрема.
Облигационо право (јунска сесија 2019) од 09:00 часот
Облигационо право (септемвриска сесија 2019) од 09:10 часот
Облигационо право (октомвриска сесија 2019) од 09:20 часот
Облигационо право (февруарска сесија – прва декада 2021) од 09:30 часот
Облигационо право (февруарска сесија – втора декада 2021) од 09:40 часот
Испити на мастер студии (сите сесии) од 09:50 часот