Термин за влезен колоквиум по Вовед во правото за правни студии кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Влезниот колоквиум по Вовед во правото за правни студии кај проф.д-р Александар Љ. Спасов ќе се одржи на 20.05.2022 година (петок) во 14:00 часот во амфитеатар 2. Обврска за полагање на влезен колоквиум имаат редовните студенти од правни студии прв пат запишани во тековната академска година. Студентите задолжително со себе да носат книжен индекс,