Термин за влезен колоквиум по Вовед во правото за правни студии за јунската испитна сесија кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

Влезниот колоквиум по Вовед во правото за правни студии за јунската испитна сесија (сите декади) кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе се одржи на 20.5.2021 година (четврток) во 9 часот во амф. 2.