Термин за впишување оценки кај проф. д-р Зороска Камиловска и доц. д-р Ракочевиќ

Се известуваат студентите на мастер студии дека оценките по предметите парнично право, вонпарнично и извршно право, арбитражно право, алтернативно решавање на спорови, нотарско право и стечајна постапка ќе се впишуваат на 03.07.2019 година (среда), од 10 часот, во кабинетот на доц. д-р Милка Ракочевиќ.