Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото полагани во прва, втора и трета декада на септемвриска сесија, кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во прва, втора и трета декада од септемвриската испитна сесија, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 8ми октомври 2021 година од 15 часот во амфитеатар 2. Резултатите од испитите одржани во третата декада ќе бидат дополнително објавени на веб страната.