ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС

Почитувани студенти, Ве известуваме дека на 1 Октомври со почеток во 11 часот, на платото пред Правниот факултет “Јустинијан Први” во Скопје ќе се одржи првиот академски час за бруцошите….

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Со Одлука на Ректорска Управа бр. 02-756/4 од 22.09.2020 год. се продолжува рокот за пријавување и запишување на Конкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје и тој се продолжува до 15.10.2020 година.

Обуки за Microsoft Teams за студенти

Почитувани студенти,

Со цел да го заштитиме Вашето, а и нашето здравје, а во согласност со моменталната епидемиолошка состојба во државата, ве известуваме дека Наставно-научниот совет на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје донесе одлука наставата во зимскиот семестар да се одвива електронски преку платформата Microsoft Teams.

септември 2020
ПВСЧПСН
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« Авг   Окт »

Правниот факултет ’Јустинијан Први’ со одличен пласман и освоена награда на студентскиот натпревар по меѓународно право ‘Phillip C. Jessup International Law Moot Court Competition‘

Студентската екипа од Правниот факултет „Јустинијан Први” при УКИМ во состав: Миа Георгиевска, Атанас Аврамов, Ивана Ажиевска и Елена Јаман