Избирачки список на студенти со право на гласање на Изборите за претседател и членови на Факултетското студентско собрание

               Врз основа на чл.18 од Правилата за избор на Претседател и Членови на Факултетското студентско собрание, Изборната Комисија го објавува прелиминарниот Избирачки Список на студенти со право на гласање.
Прелиминарен Избирачки Список

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС НА СТУДИИ НА УКИМ – ПРАВНИ И ПОЛИТИЧКИ НАУКИ (ПРВ УПИСЕН РОК 2020/21 ГОДИНА)

Во прилог ви го доставуване линкот со усвоената конечна листа на кандидати примени на трет циклус на студии на УКИМ на студиските програми – правни и политички науки. Запишувањето ќе…

ноември 2020
ПВСЧПСН
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
« Окт   Дек »

Правниот факултет ’Јустинијан Први’ со одличен пласман и освоена награда на студентскиот натпревар по меѓународно право ‘Phillip C. Jessup International Law Moot Court Competition‘

Студентската екипа од Правниот факултет „Јустинијан Први” при УКИМ во состав: Миа Георгиевска, Атанас Аврамов, Ивана Ажиевска и Елена Јаман