Бачовска Недиќ, д-р Јасна

Научно - наставно звањеВонреден професор
ИнститутИнститут за правно-политички науки
КатедраВоведни и теоретски правни науки
Предмети на прв циклус студииСоциологија на право, Теории на новинарство, Медиуми и глобализација, Техники на односи со јавност, Политичко убедување и пропаганда, Социопсихолошки аспекти на односи со јавност
Предмети на втор циклус студииТехники на односи со јавност, Социологија на комуникации, Лобирање
Предмети на трет циклус студииМетодологија на научно истражување, Социологија на комуникации
Кабинет бр.24
Приемно време за студентитеВторник и четврток 10-12 часот
Телефонски број во кабинет151
Е-mail адресаj.bacovska@pf.ukim.edu.mk