Брсакоска-Базеркоска, д-р Јулија

Научно - наставно звањеДоцент
ИнститутИнститут за меѓународно право и меѓународни односи
КатедраМеѓународни односи
Предмети на прв циклус студииМеѓународни политички односи
Предмети на втор циклус студииМеѓународни политички односи/Заедничка надворешна и безбедносна политика на ЕУ/ Мултилатерална дипломатија/ Теории за меѓународни односи
Предмети на трет циклус студииЕволуција на меќународното општество/ Теории за меѓународни односи
Кабинет бр.31
Приемно време за студентитепонеделник и вторник од 13 до 15 часот
Телефонски број во кабинет02 3117 244 л.131
Е-mail адресаj.ј.brsakoskabazerkoska@pf.ukim.edu.mk
Биографија