Доковски, д-р Вангел

Научно - наставно звањеДоцент
ИнститутМеѓународно право и меѓународни односи
КатедраКатедра за Меѓународно приватно право
Предмети на прв циклус студииМеѓународно приватно право
Предмети на втор циклус студииМеѓународно арбитражно право; Судир на законите; Меѓународно приватно право на ЕУ; Меѓународно приватно процесно право; Признавање и извршување на странски одлуки; Меѓународно приватно право - применета програма; Инвестиционо право; Меѓународно право (политички студии).
Предмети на трет циклус студии/
Кабинет бр./
Приемно време за студентитеВторник и четврток од 12-14 часот
Телефонски број во кабинет+389 2 3117244
Е-mail адресаv.dokovski@pf.ukim.edu.mk