Финансово право – термини за влезен колоквиум и завршен испит (септемвриска сесија)

Почитувани студенти,

 

влезниот колоквиум и завршниот испит по предметот Финансово право ќе се спроведат во следните термини:

 

– Влезен колоквиум – 4.9.2018 (вторник) во 11 часот

 

– I термин за завршен испит – 5.9.2018 година (среда) во 11часот – РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ со поднесување на студентски лист до Службата за студентски прашања Е 20.8-3.9.2018 ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАВЕДУВАЈЌИ НА ПРИЈАВАТА ДЕКА ЌЕ СЕ ПОЛАГА ВО првиот термин

 

– II термин за завршен испит – 19.9.2018 (среда) во 11часот – РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ со поднесување на студентски лист до Службата за студентски прашања Е 6.9-17.9.2018 ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАВЕДУВАЈЌИ НА ПРИЈАВАТА ДЕКА ЌЕ СЕ ПОЛАГА ВО вториот термин.

 

Просториите за полагање ќе бидат објавени во рамки на глобалниот распоред на испит.