Финансово право – резултати од сесија за апсолвенти и термин за оцени

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право спроведен на 12.12.2017 година во рамки на дополнителната испитна сесија за апсолвенти.ТУКА

Терминот за оцени е 18.12.2017 година (понеделник) во 12часот во демонстраторската канцеларија. Во овој термин оцени ќе можат да земат и студентите кои испитот го положиле во некоја од претходните испитни сесии. Студентите кои ќе го пропуштат овој термин оцени ќе можат да земат единствено во дополнително определен термин по завршување на јануарската испитна сесија.