Фрчкоски Данаилов, д-р Љубомир

Научно - наставно звањеРедовен професор
ИнститутМеѓународно Право и Меѓународни Односи
КатедраМеѓународно Јавно Право
Предмети на прв циклус студииМеѓународно Јавно Право , Современи Политички Теории , Слобода на Изразување
Предмети на втор циклус студииМеѓународно Право за Човековите Права , Мирно Решавање на Спорови , Глобализација
Предмети на трет циклус студииМеѓународно Јавно Право , Меѓународно Право за Човековите Права, Мирно решавање на Спорови
Кабинет бр.36
Приемно време за студентитесекој ден после 11
Телефонски број во кабинетлокал 166
Е-mail адресаdfrckoski@gmail.com