Гавриловиќ, д-р Ненад

Научно - наставно звањеВонреден професор
ИнститутГраѓанско право
КатедраГраѓанско материјално право
Предмети на прв циклус студииОблигационо право
Предмети на втор циклус студииДоговорно право; Граѓанско право - применета програма; Competition & Antitrust; Конкурентско право; Право на осигурување и обезбедување трансакции; Отштетно право; Потрошувачко право; Договори на автономната трговска практика; Интернет право
Предмети на трет циклус студииОблигационо право; Право на интелектуална сопственост
Кабинет бр.105
Приемно време за студентитеСреда и четврток од 12:00 до 13:00 часот
Телефонски број во кабинет+389 2 3117244 лок. 127
Е-mail адресаneno.gavrilovic@gmail.com; n.gavrilovic@pf.ukim.edu.mk