Гоцевски, д-р Драган

Научно - наставно звањеВонреден професор
ИнститутВоведни и теоретски науки
КатедраАдминистративно право и јавна администрација
Предмети на прв циклус студииЈавна администрација
Предмети на втор циклус студииТеории на управувачки системи, јавни корпорации, методологија на политички науки, право на нво
Предмети на трет циклус студииТеории на управувачки системи
Кабинет бр.13
Приемно време за студентитеПонеделник, среда и четврток од 10 до 12 часот
Телефонски број во кабинет/
Е-mail адресаd.gocevski@pf.ukim.edu.mk

Биографија