Груевска Дракулевски, д-р Александра

Научно - наставно звањеВонреден професор
ИнститутКазнено право
КатедраКриминологија и Пенологија
Предмети на прв циклус студииКазнено право
Предмети на втор циклус студииКриминологија, Пенологија, Казнено право-применета програма, Социјална патологија
Предмети на трет циклус студииКриминологија, Пенологија, Казнено право
Кабинет бр.111
Приемно време за студентитеПонеделник и среда, 11 часот
Телефонски број во кабинет02/3117-244
Е-mail адресаaleksandra_gruevskadrakulevski@yahoo.com
Биографија