Илиќ Димоски, д-р Дивна

Научно - наставно звањеВонреден професор
ИнститутИнститут за казнено право
КатедраКазнено процесно право
Предмети на прв циклус студииКазнено процесно право
Предмети на втор циклус студииМеѓународно казнено право Судско право Компаративно казнено процесно право Казнено процесно право - применета програма Посебни казнени постапки Криминалистика
Предмети на трет циклус студииКазнено процесно право Компаративно казнено процесно право Меѓународно казнено право Криминалистика
Кабинет бр.80
Приемно време за студентитепонеделник од 12 до 14 часот среда од 12 до 14 часот
Телефонски број во кабинет02 3117244 лок. 133
Е-mail адресаdidana_mk@yahoo.com